OM OSS

In Wind var från början ett charterbolag som sålde seglingsresor i Kroatien. Men under åren skapade vi ett intresse för hur man kan förenkla livet ombord, speciellt elektroniken. Måste den se ut som den gör? Och måste priset vara så högt? Vårt mål blev att hitta en lösning som gör att du kan ha hela din båt i din hand till ett rimligt pris.
In Wind Electronics håller idag på med att förverkliga denna idé samtidigt som In Wind Sweden AB fortsätter på sin bana med segling men med ett samarbete med det Kroatiska bolaget A More Yachts. Vi kan stolt berätta att vi är svenska återförsäljare av de populära båtmodellerna More 55 och More 40.
Med vänliga hälsningar från
Adam & Emilie
 

Garage picture onboard (King Julien) July 2019

VÅRA STYRKOR

 Vi har spenderat många månader boendes på olika typer av segelbåtar tillsammans med våra gäster. Och som användare vet vi vad man vill ha i sin segelbåt för att förenkla livet ombord.

VÅRT MÅL

“Vårt mål är att hjälpa er hitta den perfekta båten som passar er dröm. Och tillverka elektronik som inte kostar mer än vad den behöver till din båt och din fastighet” – Emilie Linterius